Максимизирајте го вашиот продажен потенцијал

Професионалците се професионалци со причина.
Дозволете ни како тим да ви помогнеме
да го достигнете својот максимум.

E-commerce-as-a-service решенија со интуитивен дизајн, интегрирани апликации
и услуги за зголемување на продажбата.

Професионална поддршка 24/7.

Јадрото на CloudCart

Големата тајна зад која било Успешна е-продавница

Повеќе →

Маркетинг пакет

Зголемете ја вашата онлајн продажба со целосно автоматизиран пакет на првокласни маркетинг апликации

Повеќе →

Извонредно

Специјално дизајнирани за професионалци и бизниси кои сакаат да се развиваат многу брзо 

Повеќе →

Услуги

Постигнете неверојатни резултати со услугите што ги нудиме

Повеќе →

Големата тајна зад секоја Успешна е-продавница?

Апликациите на CloudCart платформата се дизајнирани целосно да се приспособат на вашите потреби

Маркетинг и социјални мрежи

Зголемување на продажба

Интеграција со ERP

Различни начини на испорака

Маркетинг пакет - Анализирај. Сегментирај. Продади!

Сеопфатен софтвер „сè-во-едно“, со алатки кои ќе ви помогнат да ја имплементирате маркетинг стратегијата, да сегментирате аудиториум и да продавате преку е-пошта, СМС, Viber, Push Notifications, Pop Ups и многу други можности.

Користиме вештачка интелигенција за интеракција само со вистински клиенти

Со вештачката интелигенција на CloudCart, онлајн продавницата ќе „комуницира“ само со вистински клиенти,
ќе се избегнат грешни е-адреси, повеќе сметки или разни уреди на ист клиент.

Формулари за регистрација, pop-up и известувања

Креирајте pop-up и известувања со многу лесен генератор на CloudCart, без предзнаење за програмирање.

Врвна маркетинг сегментација во реално време, лесна за употреба

Брза, едноставна и детална сегментација за купени производи, однесување при прелистување на веб-страници, вредност на нарачки и многу повеќе.

Сите комуникациски канали ви се на располагање

Можете да ги користите сите канали за комуникација: е-пошта, Viber, SMS, web push и многу други, за да комуницирате со постоечки и идни клиенти.

Уникатни автоматски маркетинг кампањи

Информирајте ги вашите клиенти според ситуацијата: пораки за добредојде, за производи на залиха, напуштени корпи за купување, промоции и ...

Со CloudCart, не ви треба програмирање

Без javascript, без кодирање! Целата база на податоци на CloudCart ви е на располагање!

CloudCart аналитика. Најважните маркетинг индикатори се визуелизирани во интерактивен панел.

Управувајте со вашиот бизнис врз основа на најважните индикатори. Секоја информација што ви е потребна се наоѓа во интерактивниот панел, визуелно претставена и лесно разбирлива.

Одлучете врз база на реални податоци

Целосно ги разбира потребите на клиентите

Ја следи и оптимизира работата на продавницата

Просечна вредност на нарачка

Организација на дистрибуција

Управување со попусти

Продажба според локација

Дистибуција според локација

Дистибуција според сообраќај

Страници во функција на зголемување на продажба

Категории според продажба

Продавачи според потребата

Производи прилагодени според продажбата и дистрибуцијата

Напуштени корпи и процент на наплата

Продажна инка

Стапка на конверзија

Вредност на клиентите

Вкупно нарачки

Вкупна продажба

Вкупно посети

Вкупно клиенти

БЕСПЛАТНО тестирајте ја платформата
Најверојатно сеуште на сте убедени 100% дека ова е најдоброто решение за вас. Повелете, сами испробајте ги сите функционалности, ви овозможуваме бесплатен период од 30 дена. Цената на чинење = НУЛА !!!

НУДИМЕ НАЈДОБРИ УСЛУГИ.

Погледнете како можеме да ви помогнеме.

Продажба и дистрибуција

Специјализирани сме за обезбедување услуги за компании кои сакаат да ја прошират дистрибуцијата на своите производи на источноевропскиот пазар.

Екосистем за е-трговија

Ние сме официјален партнер на CloudCart, врвна онлајн платформа за е-трговија за оние кои бараат едноставно и многу ефикасно, маркетинг ориентирано решение за лансирање и управување со сопствена онлајн продавница.

✔ Вие ќе добиете персонализиран професионален дизајн што ќе го одразува духот и суштината на вашиот бренд.
✔ Структурата и дизајнот на вашата тема ќе бидат прилагодени за да ги задоволат вашите лични барања и потребите на брендот. Ќе добиете дизајн кој целосно ќе ве задоволи и ќе служи за достигнување на вашите деловни цели.
✔ Сите икони и визуелни елементи ќе одговараат на текстот и содржината на продавницата.
✔ Дизајнот нема да биде само убав, туку ќе биде создаден да ја зголеми вашата продажба преку мотивирање на корисниците да купуваат повеќе.
✔ Ќе ви направиме банери со динамичен визуелен ефект, кој го привлекува вниманието на клиентите и го зголемува нивниот интерес за содржината на продавницата.
✔ Главните страници на продавницата се столб на онлајн продавницата. Ќе ги дизајниранираме да бидат што е можно поатрактивни и информативни.
✔ Ќе добиете структура за навигација во која ориентацијата ќе биде лесна. Ова е една од најважните работи за клиентот лесно да може да ги пронајде производите и информациите што му се потребни.
✔ Вие ќе добиете совршеното лого, специјално дизајнирано за лесно памтење и ќе биде визит карта што ќе го претставува вашиот бизнис во светот.
✔ Професионален дизајн на три логоа персонализирани да го одразуваат духот и суштината на вашиот бренд.
✔ Mоже да учествувате во креирање на логото, во прелиминарно поставување на параметри и финални корекции.
✔ Целосно автоматизиран трансфер од друга платформа на вашата онлајн продавница на CloudCart за подобри резултати со сите функционалности.
✔ Ќе заштедите време и труд. Нашиот тим на професионалци ќе ја изврши миграцијата за вас.
✔ Зачувување на сите информации за корисниците акумулирани со години за да може да се користат во новата онлајн продавница.
✔Сите стари страници ќе бидат префрлени на нови и вашите клиенти нема да налетаат на досадната грешка 404, која остава непријатен впечаток.
✔ Импортирањето на податоците ќе биде брзо и квалитетно и ќе ви заштеди многу време и енергија, што можете да ги искористите за управување на онлајн продавницата
✔ Ќе можете лесно да ги презентирате вашите производи на дистрибутерите!
✔ Оваа услуга ќе ви биде многу корисна ако изгубите информации за нарачки и клиенти поради непредвидени околности. Ќе ги минимизира загубите на вашиот бизнис со поврат на информациите
✔ Ќе добиете професионална персонализирана страница за целите на вашата маркетинг кампања.
✔ Сите визуелни елементи ќе одговараат на стилот на вашата продавница или на вашите идеи.
✔ Страница ќе биде дизајнирана за да го убеди потенцијалниот клиент дека е на вистинското место и ќе го поттикне да купува.
✔ Ќе заштедите време и енергија и ќе ги вложите во развојот на вашиот бизнис.
✔ Можете сè сами да направите, но со оваа услуга добивате специјалисти за е-трговија со стручно знаење кои ќе ја постават продавницата.
✔ Веднаш ќе бидат поставени главните елементи потребни за да започнете со продажба.
✔ Ќе добиете совети за понатамошно поставување на продавницата.
✔ Функционален и атрактивен интерфејс на вашата онлајн продавница што ќе им се допадне на клиентите и ќе ги задржи на истата.
✔ Распоред кој ги зема во предвид деловните цели, суштината на брендот и потребите на клиентите.
✔ Позитивни впечатоци при интеракција со клиентите.
✔ Ефективно брендирање за клиентите лесно да ја поврзат веб-страницата на бизнисот со неговите производи, дури и ако тие се прикажани на друго место (социјални медиуми, физичка продавница, саем и...)
✔ Ќе направиме подобрувања што ќе ја направат вашата продавница уникатна и ќе ги задоволи вашите специфични потреби и оние на вашите клиенти.
✔ Нашите програмери може да изработат код за да ги задоволи потребите на вашиот бизнис
✔ Поставувањето ќе се случи брзо и квалитетно и ќе ви заштеди многу време и енергија што можете да ги искористите за развој на вашиот бизнис
✔ Со различните можности за испорака ќе ги задоволите и најпребирливите клиенти
✔ Google Maps е услуга обезбедена од Google Cloud. Од 2018 година се плаќа, но секој корисник кој сака да ги користи добива кредит од 200 долари секој месец. Оваа сума во повеќето случаи е сосема доволна за користење на услугата, па затоа е практично бесплатна.
✔ Со Google Maps, ќе овозможите брзо и практично лоцирање на вашите клиенти. Со функционалноста за автоматско комплетирање на Google, тие лесно и брзо ќе ги завршат своите нарачки.
✔ Автоматското внесување на адресата на клиентот го намалува времето за пополнување на полињата при пополнување на нарачката и ја елиминира можноста за погрешно пишување на адресата. Полињата за земја, град, регион, поштенски број итн. автоматски ги пополнува Google.
✔ Оваа услуга би ви била многу корисна доколку планирате да влезете на нов пазар или да објавувате реклами во странство и сакате да го задржите дизајнот на вашите страници и постоечките рекламни материјали.
✔ Заштедувате време и пари за создавање на страници и нови промотивни материјали.
Зошто CloudCart?

CloudCart ви дава пристап до екосистем кој ви овозможува да го развиете вашиот онлајн бизнис

Сертифицирани експерти, специјалисти за маркетинг, дизајн и онлајн трговија. Сѐ што ви треба на едно место за да ја зголемите продажбата.

Понуда на CloudCart


Starter Pack

€390/годишно

За бизниси со промет до €24,999 во рок од 6 месеци


Провизија 0%
Слободен простор 3GB
Менаџер на продавница 1
Хостинг на Cloud & Безбедност 
Креатор на страници (Drag & Drop)
Продукт менаџмент 
Опции за Checkout
Опции за продажба на производи
Интеграција на е-плаќања 
Оптимизација на достава
Експертска поддршка 

CC Pro

€990/годишно

За бизниси со промет до €249,999 во рок од 6 месеци 


Сите опции на “Starter Pack” се вклучени плус:
Провизија 0%
Слободен простор 15GB
Менаџери на продавница 3
Google Cloud Хостинг & Безбедност 
Продажба во многу канали 
Интеграција со Fulfillment центри 
Напредни маркетинг алатки 
Управување со нарачки 
Поддршка при конфигурација 
Детална аналитика 

Unicorn

€5990/годишно

За бизниси со промет над €250,000 во рок од 6 месеци 


Сите опции на “CC Pro” се вклучени плус:
Провизија 0%
Слободен простор 100GB
Менаџери на продавница 5
Целосна функционалност на продажба во многу канали 
Сите CloudCart апликации 
Професионален дизајн & Брендинг
Интеграција со Instagram & Facebook продавници 
Можности за интернационална продажба 
Целосна оптимизација при Checkout
Целосна поддршка и посветена Viber група 
СИТЕ ЦЕНИ И ПАКЕТИ
Споредба на продукти